Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Η Ώρα της Γης (EARTH HOUR)

Sign up for Earth Hour! - ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

Earth Hour 2009 by WWF - Sign up for Earth Hour!

Το WWF Ελλάς φέτος διοργανώνει την Ώρα της Γης και στην Ελλάδα.

Η Ώρα της Γης (Earth Hour) είναι μία παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Στo πλαίσιό της, καλούμε τους πολίτες όλου του κόσμου να σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 και ώρα 20.30.
Στόχος μας είναι η συμμετοχή ενός δισεκατομμυρίου πολιτών και χιλίων πόλεων σε ολόκληρο τον πλανήτη έτσι ώστε να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου να λάβουν μέτρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή, ενίσχυσε την ελληνική παρουσία και μάθε περισσότερα για το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στην ιστορία του πλανήτη στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.earthhour.org/s ignup/gr:el
Μην ξεχνάς, το κλίμα είναι στο χέρι σου!

Τι μπορείτε να κάνετε:
Μπορείτε να συμμετέχετε απλά σβήνοντας τα φώτα στο χώρο σας από τις 20:30 έως τις 21:30 το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009. Υπάρχουν όμως πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πετύχει η Ώρα της Γης 2009.

* Εγγραφείτε τώρα. Δηλώστε επίσημα τη συμμετοχή σας στην Ώρας της Γης και βρείτε χρήσιμες συμβουλές και εργαλεία για να μειώσετε το καθημερινό ενεργειακό σας αποτύπωμα

* Πείτε το στους φίλους σας. Ή ακόμα καλύτερα πείτε το στους φίλους σας, την οικογένειάς σας και στους συνεργάτες σας. Ενθαρρύνετέ τους να δηλώσουν και αυτοί συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να στείλετε με email το link αυτής της ιστοσελίδας και να κινητοποιήστε ακόμα περισσότερα άτομα.

* Πείτε τη δική σας Ιστορία. Πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή την οικογένεια και την τοπική σας κοινωνία; Θέλουμε να μάθουμε πως γίνεστε μέρος της λύσης.

* Οργανώστε την δική σας "Ώρα της Γης"
Κατεβάστε από εδώ όλο το υποστηρικτικό υλικό που θα χρειαστείτε για να οργανώσετε την δική σας Ώρα της Γης
Signup to GiverSign

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν είμαστε αόρατοι

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναγνώστες